fietsenzaak

Nieuws

16 maart 2018 door RTV Noord

Koopzondagenruzie leidt tot beslaglegging op pand fietsenzaak

De Vereniging van Eigenaren (VVE) van winkelcentrum Paddepoel in Groningen heeft beslag gelegd op het pand van Paddepoel Fietsen, laat RTV Noord weten.

Begin dit jaar werd bekend dat de fietsenmaker 22.000 euro boete moet betalen, omdat hij weigerde om op koopzondagen open te gaan. Met de bijkomende kosten staat dat bedrag op ruim 31.000 euro aan niet-betaalde contributie en boetes voor het dichtblijven op koopavond. Paddepoel Fietsen heeft op advies van zijn advocaat voorlopig niet betaald. In plaats daarvan heeft de ondernemer geprobeerd er met de Vereniging van Eigenaren uit te komen.

Inmiddels is duidelijk dat beide partijen er niet zijn uitgekomen. De VVE heeft nu dus beslag gelegd om zo het bedrag alsnog op te eisen. Voor elke dag dat de fietsenzaak dicht blijft als het winkelcentrum open is, hangt de ondernemer een boete van bijna vijfhonderd euro boven het hoofd.

Reacties

S
Mocht deze eigenaar vd fietsenzaak financieel iets rampzaligs overkomen, dan hoop ik dat we met zn allen hem zullen bijstaan. De vervolging lijkt te beginnen of is al begonnen ook daarom dat we niet meer vrijuit kunnen spreken. Als men zegt dat De Heere Jezus Christus De ENIGE Weg tot behoud is ....... probeert u het maar eens uit.
Ik hoop dat CIP in dat geval met een mogelijkheid komt om geld te storten.

En ons op de hoogte houdt. Het is toch te gek voor woorden: 31.000 euro boete. ete.
W
Het leek zo sociaal om ook zondags open te “mogen”. U ziet het, de vrijheid van anders-denkenden, b.v. Christenen worden hier direct de das om gedaan.
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher