Whatsappservice Israël

Nieuws

15 maart 2018 door Christenen voor Israël

Whatsappservice met Israël-nieuws bereikt 5.000 abonnees

De Whatsappservice van Christenen voor Israël is een groot succes. Binnen twee jaar bereikte de Israël-nieuwsdienst vandaag de mijlpaal van vijfduizend abonnees. Die ontvangen elke dag maximaal twee nieuwsberichten over Israël.

Christenen voor Israël startte met de Whatsappservice omdat er vaak weinig aandacht is voor positief nieuws uit Israël. “Terwijl dat er juist wel is,” zegt Sara van Oordt namens de stichting. “Met deze dienst willen we christenen inspireren om met een frisse blik naar Israël te kijken.”

Naast nieuws over Israël is er ook aandacht voor allerlei Israël-activiteiten en worden er gebedspunten gedeeld. Sara: “De Whatsappservice is er voor christenen die betrokken willen zijn bij Israël, en eens wat ander nieuws over Israël willen horen dan wat je meestal hoort.”

Abonneren op de Israël-nieuwsdienst via Whatsapp is gratis en kan in twee eenvoudige stappen. Voeg 06 5 8888 171 toe aan je contacten en app vervolgens de tekst ‘Israëlnieuws aan’ naar dat nummer. Je ontvangt dan dagelijks maximaal twee nieuwsberichten over Israël via Whatsapp. Klik hier voor meer info.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher