Iran Israël

Nieuws

13 maart 2018 door Israël Today | Christenen voor Israël

Iran viert nu al de vernietiging van Israël

De haat van de Iraanse leiders tegenover Israël neemt ongekende vormen aan. Eerder organiseerde Iran een internationale conferentie waar de Holocaust op het Joodse volk werd ontkend. Nu heeft Iran plannen bekend gemaakt om binnenkort een nieuw, groots festival te organiseren, het ‘International Hourglass Festival’, waar de aanstaande vernietiging van de staat Israël zal worden gevierd, meldt Israël Today.

Ook Christenen voor Israël schrijft over het zogenaamde Zandloper Festival. Het festival – gewijd aan anti-Israëlkunst en -mediaproducties, verwijst naar de toekomstige vernietiging van dat land, zei Hossein Amir-Abdollahian tijdens een persconferentie die het evenement aftrapte. Abdollahian is de voormalige waarnemend minister van Buitenlandse Zaken van Iran en de huidige assistent van de parlementsvoorzitter Ali Larijani.

Amir-Abdollahian zei dat hij de plannen van het regime om de vernietiging van Israël te verzekeren, niet openlijk kon bekendmaken. “De islamitische Republiek zal de zionisten niet toestaan te spelen met de veiligheid van de gevoelige Midden-Oosten regio,” zei hij. De directiesecretaris van het festival, Mahdi Qomi, zei: “De organisatoren zullen werken met 2400 anti-Israël ngo’s (regeringsonafhankelijke organisaties) in Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika en Oost Azië om het festival wereldwijd te promoten.”

Volgens de ‘Iran Front Page’ zal de Joodse staat binnen 25 jaar zal worden vernietigd. "Wij zullen voorkomen dat het zionisme de regio nog langer onveilig maakt," aldus Amir-Abdollahian, de organisator van het festival. Het festival zal op 12 april beginnen. 

Lees hier meer op de website van Christenen voor Israël.

Reacties

De Here heeft een rechtsgeding over Iran in de nabije toekomst.

(Jer. 25:29) Zie de landen als een kring rond Israël (Jer.25:19t/m26)
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher