angst

Dagelijks leven

09 maart 2018 door Coen van Hoogstraten

Angsten en dwanggedachten hebben niet het laatste woord

Steeds meer ontdekt de wetenschap dat de mens zoals hij is, gevormd wordt gaandeweg het leven. Dit proces begint al tijdens de ontwikkeling in de baarmoeder. In die fase kan aanleg voor angst, emotionele problemen, motorische of cognitieve achterstand in aanleg ontwikkeld worden.

Catherine Fabiano en haar man Frank ontdekten 35 jaar geleden al deze waarheid, omdat God het hen openbaarde. In de afgelopen jaren heeft hun onderwijs in meer dan 40 landen en culturen mensen inzicht gegeven over het ontstaan van obstakels in hun leven.

Tijdens de conferenties die zij organiseerden ontvingen mensen onderwijs en openbaring over hun eigen leven en de wortels van de problematiek waar zij mee worstelden. Ontwikkelingspsychologische inzichten, Bijbelse principes en openbaring door de Heilige Geest gaan hand in hand. De openbaring van Gods Geest over jouw leven is het beginpunt voor genezing. Wanneer de oorzaak van een probleem geopenbaard is, wordt in gebed genezing ontvangen voor datgene wat stuk is gegaan.
God kan zo de wortel van je worsteling wegnemen. Je hoeft niet meer te strijden in eigen kracht, maar je bent vrij van datgene wat je vasthield uit het verleden.

Catherine Fabiano komt sinds een aantal jaren ook in Nederland om conferenties te geven over de ontwikkeling van de mens en het herstel van Godswege. Van 8-10 maart organiseert Dunamis-Ministries Nederland weer zo’n conferentie in Gouda (in Evangelisch Centrum ‘De Rivier’).

Ontwikkelingspsychologische inzichten, Bijbelse principes en openbaring door de Heilige Geest gaan hand in hand.

Tijdens deze conferentie leren we dat ieder mens basisbehoeften heeft, die vervuld moeten worden om tot een gezonde ontwikkeling te kunnen komen. Onder deze basisbehoeften vallen bijvoorbeeld liefde, veiligheid, vertrouwen, vrijheid en sociaal contact. Wanneer deze behoeften op een bepaald moment niet worden vervuld kan er schade ontstaan in de ontwikkeling. Dit kan ernstige schade inhouden, of meer onschuldige zaken waar je last van blijft houden.

Mensen kunnen angsten (zoals bindingsangst), depressie, dwanggedachten, onreine gedachten, of patronen in het leven ontwikkelen waar je als volwassene niet zomaar los van komt. Velen malen heb je er misschien voor laten bidden, zelfs bevrijding ontvangen, maar je loopt er steeds weer tegen aan. Je kunt je af gaan vragen: “Ligt het aan mij? Geloof ik niet goed genoeg? Heb ik iets fout gedaan?”.

Vaak hebben deze worstelingen echter een oorzaak die je zelf niet kunt bedenken en zolang de oorzaak van de strijd verborgen blijft, is het heel moeilijk om te overwinnen. De Heilige Geest wil je openbaren wat je hebt gemist in je leven, zodat God kan genezen, om je vrij te maken van datgene wat je steeds weer terug laat vallen in patronen en gedrag. Dit gebeurt niet uit eigen kracht, maar uit de genezende bevrijding van het verleden die God geeft. Van daaruit kan je leren groeien in de vrijheid die God geeft. Zo zijn er velen die na jaren (soms zelfs na 60 (!) jaar) genezing en vrijheid hebben ontvangen door dit onderwijs, openbaring en genezing. God wil dat je vrij bent en… bij Hem zijn alle dingen mogelijk.

Lees hier meer over de conferentie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher