Sylvana Simons

Nieuws

09 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Leo Jacobs stemt als christen op Sylvana Simons

Het is onzin dat belijdende christenen alleen kunnen stemmen op een van de drie partijen die zich christelijk noemen, stelt Amsterdammer Leo Jacobs in een commentaar in Het Parool.

"De belangrijkste boodschap van Christus, zoals verwoord in de evangeliën, is de absolute gelijkwaardigheid van alle mensen," vindt Leo. "Absolute of radicale gelijkwaardigheid impliceert dat men opkomt voor alle kwetsbare minderheden, en op dat punt laten die drie zich als christelijk afficherende partijen het, zij het in verschillende mate, lelijk afweten." Ter illustratie verwijst hij naar kinderen van vermeende terroristen in het Midden-Oosten, ongedocumenteerden in eigen land of vluchtelingen uit oorlogsgebieden.

Om die reden zal hij als belijdend christen op 21 maart stemmen op BIJ1, op Sylvana Simons. Leo vindt haar idealen meer "in de geest van Christus" dan de idealen van CDA, ChristenUnie en SGP.

Lees hier het volledige commentaar van Leo Jacobs.

Reacties

V
Als christen en als niet-blanke Nederlander verafschuw ik juist dat mens van S.Simons. Waar zij zich zo aan afzet o.a. koloniaal denken.. pff. .. zij doet het juist zelf exact hetzelfde. Zij is een copycat van het koloniaal denken en misbruikt haar huidskleur en komaf om uiteindelijk te kunnen meedoen (infiltreren) in de politiek. Van daaruit kan ze nog meer de boel manipuleren en al dat kolder verkopen. Zij heeft niets met God en Jezus, want zij ziet zich als een God met een donkere huidskleur, zij is de 'zwarte' Jezus. Ik ga voor ChristenUnie
REAGEER
T
Naast de partijen CDA, ChristenUnie en SGP zijn er nog de partijen Jezus Leeft en Gereformeerde Beginsel Partij.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher