Ds. K. Hak

Nieuws

08 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Hervormd Woudenberg hoopt op komst ds. K. Hak

De hervormde gemeente in Woudenberg (wijk 1) hoopt op de komst van ds. K. Hak (foto). De kerkenraad heeft een beroep uitgebracht op de predikant uit Goudswaard. De gemeente in Woudenberg is sinds vorig jaar vacant omdat ds. M. Messemaker onlangs is verhuisd naar Nijkerk.

CIP.nl sprak onlangs met ds. M. Messemaker: "Jezus is er niet voor de gezelligheid maar voor onze zaligheid".

Ds. R. C. Veldman gaat binnenkort aan de slag in de protestantse gemeente te Oegstgeest. Eind juni zal ds. Veldman afscheid nemen van zijn kerkelijke gemeente in Rotterdam-Kralingen. Daar ging hij in 2010 voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant.

In Werkendam kan G. R. G. van der Neut voor het eerst dienen een gemeente dienen als gemeentepredikant. De kandidaat uit Utrecht heeft een beroep ontvangen van hervormd wijk 1. De kerkenraad zoekt een opvolger voor de in 2016 naar Sliedrecht vertrokken ds. L. W. den Boer.

Ds. J. H. Reijm heeft bedankt voor een beroep van wijk west van de hervormde gemeente in Papendrecht. In de Sionskerk zoekt men een opvolger van de in 2017 naar Ameide-Tienhoven vertrokken ds. J. C. van Trigt. Reijm is sinds 2011 actief in de Alblasserdamse Ichthuskerk.

Ds. E. de Mots denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Rijssen. De hervormde predikant ontving een beroep uit Bodegraven (wijk 2). In Bodegraven is men op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van ds. P. F. Bouter naar Bergambacht in 2016. Begin dit jaar overleed ds. Bouter na een ernstig ziekbed.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher