Dr. G. A. van den Brink

God

07 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Dr. G. A. van den Brink spreekt over geloofszekerheid

"Geloof je dat je voor eeuwig gered bent? Dat is een confronterende vraag. Een ouderling bedacht eens een manier om deze vraag anders te stellen," vertelt dr. G. A. van den Brink. Benieuwd waar Van den Brink naar verwijst? Bekijk dan onderstaande video of bezoek 8 maart de jongerenavond van Geloofstoerusting 'Ben jij zeker?'.

Reacties

Gered zijn is uiteraard van wezenlijk belang voor ieder mens. Maar het hoort nog ('slechts') bij de basis van ons geloof en het is volstrekt niet het doel ervan. Want dat gaat onmetelijk veel hoger! De ruimte ontbreekt hier om dit voldoende te kunnen toelichten. Maar op de site www.openbaring.nu kun je er alles over lezen! Voor velen zonder twijfel een ware openbaring!
REAGEER
e
Door het Heilige Bloed en Heilige Kruis van de Heere Jezus Christus zijn wij gered .van de duisternis,ieder mens die de Heilige woorden van God zal aannemen in zijn Hart is gered,van de eeuwige dood, de duisternis van satan is verslagen alleen door het Heilige Kruis.het is het hoogste in ons geloof de Opstanding die door de Heilige Geest in werking is gezet.zonder redding zouden wij allemaal verloren zijn.want iedere mens is zondig.door het Heilige bloed zijn onze zonden vergeven.en dat je er zelf spijt van hebt.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher