ijs

Nieuws

06 maart 2018 door Reformatorisch Dagblad

Moeder Sjanie dankt God na redding kinderen uit ijskoud water

"Gerinde kwam naar me toe gerend en riep dat mijn kinderen Rozemarijn en Alexander door het ijs waren gezakt," vertelt moeder Sjanie van Slooten in gesprek met het Reformatorisch Dagblad. Ze vertelt over de redding van haar kinderen Rozemarijn (6) en Alexander (3) uit het ijskoude water van de Aa (Utrecht).

De broers Jeroen (17) en Bas (15) Lindhout, die pal naast de plek wonen waar het mis ging, hadden door dat er iets aan de hand was. "We zagen dat Alexander kopje-onder ging. Toen ben ik erin gesprongen," laat Bas weten. "Ik pakte Alexander. Jeroen gooide het touw naar me toe en trok ons naar de kant." Vervolgens was Bas te verkrampt om ook Rozemarijn te redden. Jeroen zwom vervolgens naar het meisje en haalde haar uit het water. "Tussen het moment dat Bas in het water sprong en het moment dat we allemaal op de kant waren, zat ongeveer een minuut."

"God komt alle eer toe. Maar we zijn ook heel blij met de hulp van de jongens en de buurvrouw," aldus moeder Sjanie. Op die dag was het in haar kerkelijke gemeente biddag. "Maar het werd een dankdag voor ons."

Lees het volledige verhaal in het Reformatorisch Dagblad.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher