The God Story

Nieuws

05 maart 2018 door The God Story

Unieke kerkdienst over Andreas in Kampen

Op zondagavond 11 maart wordt er een ‘Andreasdienst’ gehouden in de Schalmei, Triangel 1 Kampen. Een groot aantal kerken in Kampen werkt hieraan mee. De Andreasdienst is een voorbereiding op het event The God Story dat op 6 en 7 april in Kampen wordt georganiseerd. De Andreasdienst is van 19.00 tot 20.30 uur en elke christen uit Kampen is welkom.

Zoals Andreas zijn broer bij Jezus bracht, zo worden de Kamper christenen uitgedaagd om hun familie en vrienden een ontmoeting met God te hebben. Het evangelisatie-event ‘The God Story’ is bedoeld om niet-christenen mee te nemen in het verhaal van Jezus Christus. Eén avond voor jongeren (zaterdagavond) en één avond voor volwassenen (vrijdagavond). Met eigentijdse middelen, acts, sprekers en kunst en muziek, wordt een boeiende avond belegd over ‘God – wij – Jezus – jij’.

Elke christen in Kampen wordt uitgedaagd om een niet-gelovige vriend(in), familie of ander persoon mee te nemen. Om deze Andreasrol goed voor te bereiden wordt op zondagavond 11 maart in de Schalmei de Andreasdienst gehouden. Het zal gaan over wat het betekent om anderen bij Jezus te brengen en wat daarbij belangrijk is en praktisch vooruitkijken naar The God Story van begin april. Iedereen is hartelijk welkom.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher