Jan Bakker

Nieuws

02 maart 2018 door Calvijn College

Jan Bakker nieuwe voorzitter college van bestuur Calvijn College

Op D.V. 1 juni 2018 zal de heer J. (Jan) Bakker in dienst treden als inkomend voorzitter college van bestuur van het Calvijn College. Bakker heeft een ruime bestuurlijke ervaring in bedrijfsleven en onderwijs.

Hij volgt de heer A.J. (Bert) Vogel op, die afscheid zal nemen vanwege het bereiken van de pensioenleeftijd. Na een korte inwerkperiode zal hij per start van volgend schooljaar het voorzitterschap overnemen.

G. van Kralingen, voorzitter raad van toezicht: “Het is een positief en unaniem gedragen besluit om hem te benoemen op deze voor het reformatorische onderwijs van Zeeland zo belangrijke positie. De Heere schenke Zijn wijsheid (Spreuken 1:7) aan onze nieuwe bestuurder en gebed in onze gezinnen en kerken.”

Ervaren
Bakker (52) is momenteel werkzaam als algemeen directeur bij groeispecialist Van Iperen in Westmaas. Binnen het primair onderwijs is hij lange tijd voorzitter geweest van Colon, de vereniging reformatorisch primair onderwijs Zeeland. Zijn brede belangstelling in de gereformeerde gezindte komt naar voren in zijn voorzitterschap van de raad van commissarissen van de Erdee Media Groep. Bakker woont in ‘s-Gravenpolder, is getrouwd en heeft vier kinderen. Hij is lid van de Gereformeerde Gemeenten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher