Nieuws

01 maart 2018 door NBG

NBG-boekje voor kinderen om toe te leven naar Pasen

Wie bewust met kinderen wil toeleven naar Pasen, kan gebruik maken van het boekje Op weg naar Pasen. Deze uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap helpt om je met kinderen in acht stappen voor te bereiden op het Paasfeest.

Gezinnen kunnen Op weg naar Pasen in de Stille Week dagelijks gebruiken, bijvoorbeeld aan tafel; maar ook op school kan ermee gewerkt worden. In de acht dagen van Palmpasen tot en met Paaszondag leren kinderen met dit boekje elke dag iets over de gebeurtenissen in de laatste week van Jezus’ leven. Aan het einde van de week hebben ze bovendien een mooie paasstok gemaakt.

Het kleurrijke boekje staat vol gespreksvragen, weetjes, puzzels en doe-opdrachten. Gezinnen kunnen hier kosteloos een exemplaar aanvragen. Kerken, scholen en kinderwerkers kunnen tien of meer exemplaren in de webshop bestellen (tien stuks voor € 3,95 inclusief verzendkosten).

Samenleesbijbel
De acht stappen uit Op weg naar Pasen zijn ontleend aan de Samenleesbijbel. Deze Bijbel in Gewone Taal bevat vijfhonderd extra bladzijden met leesroutes door de Bijbel, vragen om over na te denken, weetjes, liedjes en ideeën voor activiteiten.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher