Paul Blokhuis

Nieuws

27 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Dochter (18) ChristenUnie-staatssecretaris Blokhuis onverwachts overleden

"We zijn verslagen en intens verdrietig door het plotselinge overlijden van Julia Blokhuis. Zij is de jongste dochter van Ida en Paul Blokhuis, onze staatssecretaris van VWS en de (schoon)zus van Sharon & Luc, Thamar en Sarah. Julia is 18 jaar geworden," schrijft ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers op zijn Facebookpagina.

Segers vervolgt: "Julia moest eind vorige week onverwachts met spoed worden opgenomen vanwege ernstige uitvalsverschijnselen, waarschijnlijk als gevolg van een auto-immuunziekte. De mensen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht hebben er de afgelopen dagen alles aan gedaan om haar leven te redden. Zondagavond belde Paul me en vertelde hij dat ze die avond afscheid hadden moeten nemen van hun - zoals Paul haar omschreef - ontzettende lieve en sociale meid."

"Het overlijden van Julia is niet te bevatten. Als vrienden, collega's en partijgenoten huilen en bidden we met Paul, Ida en de kinderen mee, in het geloof dat de Immanuel er ook nu bij is en dat Julia thuis is bij haar Heer." Segers deelt een vers uit Psalm 91: 'Op U vertrouw ik, Heer, U bent mijn toevlucht in de dood.' Ook alle medewerkers van het ministerie van VWS wensen de familie Blokhuis ’heel veel sterkte en kracht’ toe in ’de verwerking van dit grote verlies’.

Reacties

A
Gods Vertroosting en Shalom toegewenst
REAGEER
A
Dat Gods onuitsprekelijke vrede en troost in hen moge zijn!
REAGEER
j
Wat vreselijk. Gecondoleerd. Gods nabijheid en steun toegewenst in deze zware dagen
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher