OMF Nederland

Nieuws

26 februari 2018 door OMF

OMF Nederland organiseert dag over zending in Oost-Azië

Op D.V. 14 april 2018 organiseert OMF Nederland voor het eerst het OMF Mission Event. Een dag waarop zending - door een mooie combinatie van workshops, inspirerende sprekers, een fair en belevingsroute - heel dichtbij komt.

Thema
Het thema van de dag is ‘Uw aanwezigheid verandert’. Tijdens het afwisselende programma wordt zichtbaar hoe levens van mensen en hun omstandigheden in Oost-Azië veranderen door de aanwezigheid van God. Maarten Kommers, directeur OMF Nederland, vertelt: “Er gebeuren bijzondere dingen in de gebieden waar OMF werkt. Dat willen we op verschillende manieren delen met de bezoekers van het OMF Mission Event. We willen graag het werk van God in Oost-Azië dicht bij de bezoekers brengen door een aansprekende combinatie van zien, voelen, horen en beleven. Mooie voorbeelden daarvan zijn de belevingsroute en fair.”

Belevingsroute en fair
Tijdens de belevingsroute kan jong en oud door middel van uitdagende opdrachten en mooie verhalen ervaren wat zending inhoudt. Op de fair treffen de bezoekers verschillende kraampjes met Oost-Aziatische (zendings)materialen en activiteiten aan. Ook is er een gebedstent te vinden.

Workshops en dankdienst
Tijdens drie verschillende workshops ontdekken de bezoekers meer over Gods aanwezigheid en werk in Oost-Azië. Daarnaast kan men kennismaken met het werk van OMF onder Oost-Aziatische studenten die in Nederland studeren. Het Mission Event wordt afgesloten met een dankdienst waaraan medewerking wordt verleend door Jacques Brunt, Gert Visscher en Samuel Lim (zendingswerker in Thailand). Tijdens de dankdienst (aanvang 13.45 uur) is er crèche voor kinderen van 1 t/m 3 jaar en een leuk programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Aanmelden
Het OMF Mission Event wordt van 10.00-16.00 uur gehouden op Camping Beloofde Land, Bosweg 17 in Voorthuizen. Het programma is zo ingericht dat bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher