Ds. J. C. Breugem

Nieuws

26 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Hervormd Boven-Hardinxveld hoopt op komst ds. J. C. Breugem

De hervormde gemeente in Boven-Hardinxveld heeft een beroep gebracht op ds. J. C. Breugem (foto). De predikant uit Sommelsdijk kan aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Lekkerkerk vertrokken ds. P. Vernooij. Vorig jaar bedankte Breugem voor een beroep uit Hardinxveld-Giessendam. Breugem is sinds 2012 actief op Goeree-Overflakkee.

CIP.nl bezocht ds. Breugem in 2015: "Als dominee handelde ik te weinig ontspannen".

Ds. J. A. C. Olie blijft trouw aan zijn gemeente in Genemuiden. De hervormde predikant bedankte voor een beroep uit Noordhorn. Daar zoekt de kerkenraad naar een gemeentepredikant vanwege het vertrekt van ds. M. Kreuk. Hij staat nu op de kansel in  Oude Tonge. Olie bedankte onlangs ook voor een beroep uit Ermelo.

De hervormde gemeente in Rijssen (wijk 5) ziet ds. A. C. de Kruijf graag komen. De predikant uit Haaften kan in de christelijke plaats aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Kootwijk-Kootwijkerbroek verhuisde ds. C. G. Visser. De Kruijf bedankte vorig jaar voor een beroep uit Putten (wijk 3).

De protestantse gemeente in Cothen verwelkomt H. J. Steinvoort als gemeentepredikant. De kandidaat uit Den Haag gaat daar voor het eerst aan de slag als dominee. Ook mw. M. M. Jochemsen zal binnenkort voor het eerst als gemeentepredikant de kansel betreden. De kandidaat uit Utrecht aanvaardde een beroep uit Maarn-Maarsbergen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher