Albert Groothedde

Nieuws

23 februari 2018 door Centrum voor Israëlstudies

Uitzenddienst Israëlconsulent CIS op 11 maart

Op zondag 11 maart is de uitzenddienst van drs. Albert Groothedde, Israëlconsulent van Stichting Centrum voor Israëlstudies (CIS). Hij zal samen met zijn vrouw Martha Groothedde-Vreugdenhil en hun vier kinderen worden uitgezonden voor het Centrum voor Israëlstudies.

'We zijn dankbaar dat zelfs voor de officiële datum van indiensttreding van Albert Groothedde het visum voor de familie al binnen was, mede dankzij de grote inzet van zijn voorganger ds. Aart Brons en ds. Rien Vrijhof die voor een periode van drie maanden de post heeft waargenomen,' meldt het CIS. 'Ook de verdere voorbereidingen zijn zeer voorspoedig verlopen. De familie Groothedde kan daarom binnenkort gaan verhuizen naar hun woning in Jeruzalem. Zo kan het werk ter plekke worden voortgezet.'

De uitzenddienst zal geleid worden door ds. F.J.K. van Santen, predikant van Wijk B van de Hervormde Gemeente Kampen. De voorzitter van het CIS, ds. C.J. Overeem zal de uitzending verrichten. Samen willen we bidden om Gods zegen over de voortgang van het werk in Jeruzalem en in het bijzonder voor de familie Groothedde. De uitzenddienst is gepland op D.V. zondag 11 maart om 9.30 uur in de Bovenkerk, Koornmarkt 28, 8261 JX Kampen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher