Nieuws

23 februari 2018 door Pinkstergemeente Stadskanaal

Macedonische voorganger komt naar Nederland

Zoran Spasovski ziet de kerk vandaag groeien en bloeien. Hij reist over de hele wereld om de gemeente wereldwijd te bemoedigen: ‘Geloof in praktijk is veel meer dan we in veel kerken zien’.

Zoran spreekt op 3 en 4 maart tijdens een conferentie in het gebouw van de Pinkstergemeente in Stadskanaal. Hij heeft een boodschap van hoop, want we hoeven niet te wankelen, maar het is ook een boodschap om wakker te worden en wakker te blijven. De wereld veranderd snel. Er zijn veel dingen onzeker en wereldleiders wankelen. Onze opdracht is om niet te wankelen. Zoran neemt geen blad voor de mond en dat kan veel directer overkomen dan wij in Nederland gewend zijn. Deze Macedonische ‘Paulus’ kwam zelf uit een historie van drank en drugs tot geloof. De Waarheid die hij in dat Evangelie vond, moet verkondigd worden zoals hij is: ongekunsteld en ongeveinsd.

Wie is Zoran Spasovski?
Zoran is sinds 2010 voorganger in het ‘Christian Center Macedonia’. Daarnaast is hij evangelist en kwam in talloze landen om zijn boodschap op indringende wijze te brengen. Van Rusland tot Pakistan en van China tot Amerika spreekt hij in kerken en op conferenties. Zoran spreek Engels, maar er is vanaf het podium vertaling naar het Nederlands. Zoran is getrouwd met Rebecka. Zij zal deze reis met hem meereizen. Het thema van de conferentie is 1 Korintiërs 15:58. Hou vol! De toegang tot elk van de diensten inclusief koffie of thee is gratis. Er is een collecte voor het dekken van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher