Dr. M. van Campen

God

23 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Dr. M. van Campen spreekt over geestelijke strijd

Tijdens de Ankerlezingen wordt dit jaar nagedacht over het thema ‘Geestelijke strijd in deze tijd’. Zowel in het Oude als in het Nieuwe Testament lezen we van mensen, die zich inlaten met occulte praktijken. Dr. M. van Campen uit Ede spreekt binnenkort in Gouda (12 maart) en Voorthuizen (15 maart) over 'Geestelijke strijd: lessen uit de kerkgeschiedenis'.

De Ankerlezingen kunnen worden gezien in het verlengde van de toerustingsavonden die voorheen in Ede (THGB) en in Gouda (Gouds Leerhuis) werden gehouden. Omdat deze activiteiten vorig jaar beëindigd werden, namen enkele betrokkenen het initiatief om de stuurgroep Ankerlezingen op te richten. Het anker is het symbool van de christelijke hoop en in die geest willen de initiatiefnemers ook invulling geven aan de avonden in Gouda en Voorthuizen.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

De avonden beginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is er inloop. Uiterlijk om 21.30 uur vindt de afsluiting plaats. De toegangsprijs per avond is 5 euro, waarbij koffie en thee zijn inbegrepen. Het ligt in de bedoeling om de lezingen op een later moment in druk uit te geven. Tijdens iedere avond in Gouda zal er ook een muzikaal intermezzo gedurende ongeveer 10 minuten worden ingelast.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher