satelliet Midden-Oosten

Nieuws

23 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Groep Afghanen wil meer weten over Jezus na tv-uitzending

Tv-uitzendingen van de christelijke satelliet-zender SAT-7 leiden regelmatig tot reacties uit de moslimwereld. "Onlangs belde een jongeman uit Afghanistan ons op," vertelt Panayiotis, directeur van SAT-7 PARS, gevestigd in één van de Golfstaten.

"Tot hij één van onze programma's zag, had deze jongeman geen idee wie Jezus was," citeert God Reports. "Vanaf die uitzending was hij ontevreden over zijn eigen leven en wist hij instinctief dat er iets moest veranderen. Hij was erg onder de indruk geraakt van Jezus Christus. Een paar dagen later belde hij opnieuw. Dit keer samen met een vriend die ook geraakt was door onze uitzending."

Een week later werd SAT-7 opnieuw gebeld door deze Afghaanse jongen. "Dit keer om te vertellen dat hij met 25 Afghaanse mannen naar ons programma had gekeken. Omdat zijn appartement te klein was, moesten sommigen de badkamer in om mee te kunnen luisteren. De hele groep wilde Jezus aanvaarden als Heer. Iedereen was diep geraakt door de persoon en het karakter van Jezus."

Reacties

T
Hoe belangrijk zijn die uitzendingen. Het evangelie van Jezus Christus is een reddende kracht voor allen die Hem aannemen. De keuze voor Jezus heeft grote consequenties voor moslims. Een moslim, een imam uit Afganistan, zag het kruis van Jezus. en geeft getuigenis.

https://www.youtube.com/watch?v=fzLD5SzdjHs
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher