Dick van den Bos

God

23 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Dick deelde in de trein een profetie met zijn buurman

Dick van den Bos zat in de trein en kreeg een beeld voor een man naast zich. "Ik zag een portemonnee waarin muntgeld veranderde in briefgeld. God maakte me duidelijk dat de man een onderneming wilde starten en dat Hij hem wilde zegenen met financiële voorziening," laat hij weten via Facebook.

"Dus ik vertelde het hem, en de man was helemaal in shock. Hij stond op het punt om een (sociaal) bedrijf beginnen en financieel was het heel krap. Ik mocht voor hem bidden en hij zei dat-ie heel erg bemoedigd was. Hij wilde weten hoe hij kon bidden en God kon leren kennen. Dus ik hem vertellen, en toen kwam ik bij mijn station aan..

Maar zo blij om elke dag op weg naar werk mensen te kunnen bemoedigen en hen in contact te brengen met mijn beste vriend Jezus. Hij is de God van wonderen."

Reacties

R
Dick, wat geweldig dat je zo dicht - bij en met de Heer leeft, dat Hij jou een boodschap toevertrouwde voor de man naast je. God weet wie er open en verlangend is naar Hem, want hoe mooi is het om te lezen dat hij wilde weten hoe hij zelf ook in contact kon komen met de Hemelse Vader! petje af voor je vrijmoedigheid!
REAGEER
R
Mooi verhaal om te lezen. Toch past in het algemeen enige voorzichtigheid met het profeteren buiten de gemeente om. Normaliter is het profeteren een gave die ook getoetst mag en moet worden binnen de structuren van een goed geleide gemeente. Immers er is best schade berokkend door het zogenoemde wild profeteren buiten de gemeente om. Belangrijk lijkt mij de geestelijke statuur van zo iemand en of hij gekend is als een persoon aan wie deze gave is toevertrouwd.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher