Trinity en de Zusters Moeder van Vrede

God

21 februari 2018 door Hour of Power

Hoe Trinity bevriend raakte met monniken en zusters

In deze uitzending van Hour of Power is Elbert Smelt, de zanger van Trinity in gesprek met Jan van den Bosch. Hij verkeert in bijzonder gezelschap, namelijk zuster Greta en zuster Annelies van ‘De Zusters Moeder van Vrede’.

Ze hebben een bijzondere vriendschap met elkaar en delen dezelfde passie voor God. Ze ontmoetten elkaar bij een optreden van Trinity in Vlaanderen. Zuster Greta: "Dat was de eerste keer dat we ze spraken. Ik vond het heel bijzonder dat ze tijdens de pauze contact maakten met de mensen die kwamen luisteren." Elbert: "Ik ben zelf opgegroeid aan de calvinistische kant van de protestantse kerk en zag daar monniken en zusters met een biertje staan. Daar was ik natuurlijk nieuwsgierig naar!"

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Zuster Annelies: "Ons werk in het klooster bestaat uit veel bidden. Wij bidden vooral voor de vrede in de harten van de mensen. Ook voor de mensen die die dag zullen sterven, dat ze ‘ja’ zullen zeggen tegen de liefde van God. Dat is heel belangrijk. De ontmoeting met Trinity vonden we ook zo leuk omdat zij de vreugde van Gods liefde uitstralen. Dat trof ons."

Elbert: "Met onze muziek willen we iets van die ontwapenende liefde van God laten zien. We proberen een brug te slaan naar ieders wereld."

Bekijk het volledige gesprek en klik hier voor meer video's van Hour of Power:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher