horrorclown

Nieuws

20 februari 2018 door Barneveldse Krant | Politie

Refoschool Kootwijkerbroek waarschuwt voor naakte 'horrorclown'

Een naakte 'horrorclown' zou in de afgelopen dagen meerdere kinderen hebben lastiggevallen in Kootwijkerbroek. De reformatorische Rehobothschool in Kootwijkerbroek heeft een waarschuwingsmail verstuurd naar de ouders, meldt de Barneveldse Krant.

Via Facebook schrijft een bezorgde ouder dat de horrorclown haar zoontje zondagmiddag tussen 14.15 en 14.45 uur in de tuin van het huis lastigviel. Volgens haar fietste de man op een vouwfiets, die hij in de sloot gooide. "Vervolgens verrichtte hij in de tuin, naakt, rare handelingen. Hij had blauw haar, een bebloed gezicht en bloed op zijn benen. Eng om te zien dus!" De moeder heeft inmiddels aangifte gedaan.

Directeur Paanstra van de Rebothschool liet aan RTL weten ook aangifte tegen de man te hebben gedaan, nadat de school bezorgde telefoontjes kreeg. Over het signalement van de clown kan de directeur niet veel zeggen. "We hebben een aangifte hiervan opgenomen en is een onderzoek gestart," laat de politie weten. "Het advies van de politie is om altijd alert te zijn en verdachte situaties te melden."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher