Pan de Vida

God

20 februari 2018 door Rik Bokelman

Deze docu laat de wonderlijke reis van Aukje van de Kamp zien

Op 21-jarige leeftijd liet Carlos alles achter om de armste kinderen van Peru te helpen. Binnen een jaar leek zijn droom vervlogen en had hij slechts nog crackers te eten. Op dat moment begon zijn adoptiemoeder aan een uitzonderlijk avontuur. In deze ontroerende documentaire over het werk van Pan de Vida vertellen Carlos en Aukje van de Kamp hoe haar wonderlijke reis ertoe heeft geleid dat nu dagelijks duizenden kinderen over heel Peru te eten krijgen. Een indrukwekkend verhaal.

"God vertelde mij dat ik de mogelijkheid had om in de stad mensen te gaan bemoedigen. Mensen die warm waren, bedelaars. Mensen die blind of verlamd waren. Kinderen die tot 's avonds laat aan het werk waren op straat om dingen te verkopen. Ik mocht ze uitnodigen om om ergens in een restaurant getrakteerd te worden en om ze dan tijdens die maaltijd te vertellen hoe kostbaar en belangrijk ze zijn in de ogen van God."

"Ik had toen maar een paar zinnetjes Spaans geleerd. Om te kunnen zeggen: 'Jezus houdt van jou.' En: 'Ik nodig je uit voor een maaltijd.'"

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Bekijk de prachtige docu hier en lees hier meer over Pan de Vida

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher