Frontiers

Nieuws

19 februari 2018 door Jeffrey Schipper

Zendingsweekend over evangelisatie onder moslims op komst

“I’m interested!” Ik ben geïnteresseerd! Dat hoort zendingsorganisatie Frontiers vaak als het gaat over werken onder moslims. Daarom organiseert Frontiers binnenkort weer een “I’M Interested-weekend”, afgekort IMI-weekend. Inspirerend én gezellig.

“Ik ben al wat langer geïnteresseerd in evangeliseren onder moslims”, zegt Patrick. “Ik heb het verlangen om te gaan werken in een gesloten moslimland. Volgens mij gebeuren daar mooie dingen en is er nog veel meer wat God wil gaan doen. Ik geloof dat ik daar aan Gods werk kan en mag meewerken, maar dat is nogal wat! Familie en vrienden achterlaten, weg uit de veiligheid, een sprong in het diepe om moeilijk en gevaarlijk werk te gaan doen…”

Patrick is één van de zendelingen in spe van Frontiers, een internationale organisatie die wereldwijd werkt onder onbereikte moslims zodat ook zij het Evangelie kunnen horen. Via Frontiers zijn duizenden mensen de moslimwereld ingetrokken. Voor velen van hen was het een zoektocht waar God hen wilde hebben. Wat is Gods plan met je leven? Is er in dit plan een plek voor moslims? Voor zending? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens het IMI-weekend van Frontiers. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher