moslimvrouw

Levensverhaal

08 februari 2018 door Hendriëlle de Groot

Deze moslimvrouw haatte joden, tot ze tot geloof kwam in Jezus

Een moslima, die een hekel had aan joden, werd verliefd op de Koning der joden: Jezus. Ze vertelt haar bijzondere getuigenis.

Ze groeide op in Koeweit, waar 98 procent van de bevolking moslim is. Twee van haar ooms zijn actief als imam. De oproep tot gebed hoorde ze vijf keer per dag. Het woord ‘jood’ was in haar geprent als een slecht woord. Ze had nog nooit joodse mensen ontmoet. “Ik haatte ze gewoon.” Het was belangrijk om de Koran en de Hadith te leren. Ze dacht dat ze goed leefde, maar volgens haar vader was het niet goed genoeg. Ze zocht naar liefde van haar familie, van Allah, maar ervoer dat niet. Ze werd geslagen door haar vader. “God is geen persoonlijke God voor moslims. Hij zegt niet: ik houd van je.”

Op een dag kwamen troepen van Sadam Hussein binnen in haar land. Huizen werden vernietigd, bezittingen gestolen, mannen gedood en vrouwen werden verkracht. Op dat moment ontmoette ze Paula, die haar vroeg om mee te gaan naar de kerk. Er ging een wereld voor haar open. Bekijk haar indrukwekkende getuigenis in de onderstaande video.

Reacties

T
Te vinden op you tube> www.youtube.com/watch?v=wzfVAb4q8ZU

Tip> voor mij is de ondertiteling belangrijk vanwege mijn gehoorprobleem.

De ondertiteling is dan wel in het Engels.

Wat is de wereld triest wanneer er geen liefde is, getuige dit verhaal. Daarom zie ik het als liefdeloos om te stellen dat de Islam ook een weg is. Het is vanwege de overstelpende liefde van onze Heer Jezus Christus dat wij van zijn liefde mogen getuigen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher