Rabbijn doodgestoken

Nieuws

07 februari 2018 door Israël Today

Rabbijn (29) op weg naar besnijdenis neefje doodgestoken door Arabier

Itamar Ben Gal, een 29-jarige rabbijn en vader van vier jonge kinderen, is maandag bij een bushalte bij Ariël in Samaria (Westbank) doodgestoken. Een 19-jarige Israëlische Arabier uit Jaffa liep naar hem toe en stak een mes in zijn borst, zoals op beelden van een bewakingscamera te zien is, meldt Israël today.

Itamar was op weg naar een Brit Mila viering (besnijdenis) van een pasgeboren neefje van zijn vrouw bij te wonen. De dader rende weg. Een agent, die geen dienst had, zag hem en reed hem aan met de auto, maar het lukte de terrorist te ontsnappen met behulp van een auto die op hem wachtte. Hamas prees de daad en zei:'De messenaanval is het bewijs dat de Al-Quds Intifada doorgaat'.

Bekijk de schokkende beelden:

Reacties

T
citaat> Hamas prees de daad en zei:'De messenaanval is het bewijs dat de Al-Quds Intifada doorgaat'.

Dit is toch niet te accepteren!!! De indoctrinatie van de Koran leidt tot zulke moordpartijen. Het is de leer van de Jihad, die moslims kan aanzetten tot moord. Zolang de islam deze leer niet schrapt is zij medeverantwoordelijk. Aanzetten tot moord is strafbaar in ons rechtssysteem. Hoogste tijd om de Islam ter verantwoording op te roepen.
B
Hi Theo,

Inderdaad. Maar helaas moeten we constateren, dat van de 6000 kerken en 50 synagoges in ons land er niet 1 is, die op de eigen website de islam ontmaskerd en tegelijk het evangelie aan moslims verkondigd.

Men is overal te laf om duidelijk in het openbaar op de eigen website te stellen dat het in de islam om een totaal andere "god" gaat, derhalve een afgod of de duivel zelf en dat Mohammed als polygamist, pedofiel, moordenaar, verkrachter, misleider een uiterst slecht voorbeeld is, als zijnde de "beste moslim".

Onze geloofsgemeenschap doet dat wel, zie tora-yeshua.nl ; ik kom graag langs in jullie kerk om e.e.a. toe te lichten.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher