gave

Nieuws

06 februari 2018 door Stichting Gave

Stichting Gave organiseert trainingsdag

Stichting Gave organiseert op zaterdag 17 maart in Utrecht de trainingsdag ‘Bouw mee aan een thuis’. Voor iedere christen die vluchtelingen een thuis wil bieden is er een aansprekend programma, met (nieuwe) inspiratie en praktische ideeën. 

De trainingsdag is voor iedereen die contact heeft met vluchtelingen, of interesse heeft om hiermee te starten. De dag biedt inspiratie, toerusting en ontmoeting. Het programma is geschikt voor christelijke vrijwilligers die contact hebben met vluchtelingen in het asielzoekerscentrum of vluchtelingen met een eigen woning.  

Onder het thema ‘Bouw mee aan een thuis’ vinden verschillende programmaonderdelen hun plek. Simon van Dijk houdt een inspirerende toespraak. Simon is medewerker van Gave en heeft veel ervaring met het bieden van een (geestelijk) thuis aan Somalische vluchtelingen.

Verder zijn er drie seminar-rondes, met keuze uit onder andere ‘Bouw aan taalkennis’, Bied een geestelijk thuis voor moslims’ en ‘Ontdek de cultuur van de ander’. In de pauze is er een informatiemarkt en zijn er mogelijkheden voor ontmoeting met andere bezoekers. Gave zorgt voor een lunch.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher