Duitsland vlag

Nieuws

05 februari 2018 door Reformatorisch Dagblad

Steeds meer geweld tegen christenen in Duitsland

In Duitsland zijn afgelopen jaar bijna honderd gevallen van gericht geweld tegen christenen geregistreerd. Daarbij viel zeker één dode - een Afghaanse vrouw die zich bekeerde tot het christelijk geloof, schrijft het Reformatorisch Dagblad op basis van berichtgeving in Duitse media.

In een kwart van de gevallen was het geweld tegen christelijke symbolen gericht. Daarbij werden kettingen met kruisjes bij slachtoffers afgerukt. Ook werden diverse kerken beklad. Vermoedelijk ligt het werkelijke aantal geweldsincidenten in werkelijkheid fors hoger. Volgens de organisatie Open Doors hadden er in 2016 alleen al in Duitse asielzoekerscentra 743 gevallen van geweld tegen christenen plaats.

Ook in Nederland vinden geweldsincidenten plaats tegen christenen. Lees: Amsterdamse voorganger bezorgd: "Moslims bedreigen mijn gemeenteleden".

Reacties

T
Van integratie kan voor Mohammedanen geen sprake zijn. In hun hart zijn ze allemaal een beetje salafist. Moslims volgen Mohammed en Allah die hun god is. En niet u hebt hen geslagen, maar Allah sloeg hen (Soera 8:17).
En strijd tegen hen, totdat er geen burgeroorlog meer is, totdat alles in Allah gelooft (Soera 8:4).
Vecht tegen elk van hen, die de schrift gegeven was, die niet geloven in Allah... Allah sla hen dood! Hoe onverstandig zijn zij! (Soera 9:29-v v). Wie van kinds af aan deze doctrine van haat te horen krijgt, zal er zich naar gaan gedragen. Mario Joseph vertelt hoe hij door Quran te bestuderen christen werd. Hoe schrikbarend de islam kan zijn jegens hen die dat geloof verlaten.
zie you tube: The QuRAN Made Me BeCOME CHRISTIAN
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher