Elise Mannah

Nieuws

01 februari 2018 door EO

Zangeres Elise Mannah naar Nederland Zingt Dag

Elise Mannah verleent op zaterdag 21 april haar medewerking aan de Nederland Zingt Dag. De zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller zingt over liefde, hoop, geloof en het leven van alledag. Tijdens de Nederland Zingt Dag komen tienduizend mensen naar de Utrechtse Jaarbeurs om samen te zingen, het geloof te delen en God en elkaar te ontmoeten.

Mannah is geen onbekende bij het evenement. In 2015 betrad ze ook het Nederland Zingt Dag-podium. “Elise beheerst de kunst om haar publiek te ontroeren, maar kan met haar muziek en verhalen ook entertainen. Ze is een ontwapenende zangeres met een prachtige stem. Fantastisch dat zij erbij is op 21 april,” zegt Albert-Jan Schol namens de organisatie.

Ruimte voor ontmoeting en inspiratie
Naast Elise Mannah verlenen ook andere solo-artiesten en koren hun medewerking aan het populaire EO-evenement. Muziek voert de boventoon, maar er is ook volop ruimte voor ontmoeting en inspiratie. Eerder werd al bekend dat ds. Arie van der Veer en ds. Mirjam Kollenstaart-Muis zich als spreker aan het evenement hebben verbonden.

Open armen
Het thema van de zeventiende Nederland Zingt Dag is ‘Open armen’. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op. Daarnaast maakt het thema ons bewust van onze houding naar anderen. Hoe kunnen wij in ons dagelijks leven voor de ander klaarstaan; onze armen openen voor de mensen om ons heen?,” vertelt presentatrice Mirjam Bouwman.

Reserveren
Toegangskaarten voor de Nederland Zingt Dag zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/nederlandzingtdag. Meer dan de helft van de kaarten is al verkocht. De organisatie adviseert geïnteresseerden daarom hun kaart(en) bijtijds te reserveren.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Foto: EO

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher