gave

Nieuws

27 januari 2018 door Gave en Refugee Highway Partnership

Europese conferentie voor werkers onder vluchtelingen

Zendingsleiders en vluchtelingenwerkers ontmoeten elkaar van 5-8 februari in Helvoirt bij de 15e 'Refugee Highway Partnership Roundtable'. De conferentie wordt georganiseerd door Gave en Refugee Highway Partnership.

De conferentie met het thema ‘Staying the course’ wil christenen die contact hebben met vluchtelingen bemoedigen, verbinden en werken aan deskundigheidsbevordering. De conferentie is voor personen die via een organisatie betrokken zijn bij vluchtelingen of als individu. Hoofdspreker is ds. Ron van der Spoel. Vanuit Nederland zijn er bijdragen bij workshops en andere onderdelen door o.a.: Jurjen ten Brinke, Jan Pieter Mostert, Rien van der Toorn, Marnix Visscher en Rieneke en Theo Visser. Een greep uit de workshopthema’s: Traumahulp, cultuurverschillen, discipelschap, toerusten van kerken, juridische bijstand en omgaan met teleurstelling.

Naar de conferentie komen ongeveer 150 bezoekers uit meer dan 25 voornamelijk Europese landen. De voertaal is Engels. Het doel is om materialen, best practices en praktische ideeën uit te wisselen om vluchtelingen te dienen met het evangelie.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher