Nieuws

25 januari 2018 door Stichting Ontmoeting

Kunstroute Eigen(w)aardig: een kunstige vertoning van talenten recht uit het hart

Vrijdag 26 januari treden cliënten van Ontmoeting op tijdens Kunstroute Eigen(w)aardig in Rotterdam. Tijdens dit optreden laten zij hun talenten zien. Bijvoorbeeld door zelfgemaakte liedjes te zingen, poëzie voor te dragen, filmbeelden, tekeningen en schilderijen te laten zien en bezoekers uit te dagen tot sportief gedrag. Het doel van dit project is om deze mensen die in moeilijke situaties zitten meer zelfvertrouwen te geven. Van harte welkom om een van de voorstellingen bij te wonen in RAAF Rotterdam.

"De cliënten hebben druk geoefend voor komende vrijdag. Het is bijzonder om te zien dat alleen het oefenen al zoveel met hen doet. Ze ervaren dat ze zo veel meer zijn dan bijvoorbeeld hun schulden." Zo vertelt begeleider Marianne. "We hopen dat ze door dit project een positieve ervaring opdoen die hoop en perspectief biedt."

In het project Eigen(w)aardig wil Stichting Ontmoeting dat de cliënt zich bewust wordt van zijn eigenwaarde door middel van talent ontwikkeling dat gedeeld wordt met publiek. Er doen 26 cliënten van Rotterdam Zuid mee aan het project. Zij worden op verschillende manieren ingezet: van ondersteunende rollen zoals catering, opbouw, helpen bij licht en geluid, tot ‘hoofdrol’. Bijvoorbeeld door een uitvoering op de dag zelf of het meedoen door middel van geluids- of filmopname.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher