Kirsten Alting

Levensverhaal

25 januari 2018 door Hour of Power

Kirsten lag 30 keer in het ziekenhuis: "God geeft goud in elk verhaal"

Kirsten Alting, zangeres en ambassadeur voor Mercy Ships is in deze uitzending openhartig over haar leven, waarin ze veel pijn lijdt. Nadat ze was bevallen, kreeg ze last van haar darmen en de klachten werden steeds erger. Ze kreeg ontstekingen die in een stoma resulteerden. Maar ook die stoma leverde problemen op. Ze gaat van operatie naar operatie en haar gezondheid verbetert niet.

Maandenlang lag ze in het ziekenhuis en ze kwam zelfs tot een punt waarop ze niet meer verder wilde leven. Ze trok alle apparatuur uit haar lichaam en wist dat ze hiermee binnen een week zou komen te overlijden. Kirsten: "Er was een moment dat ik voelde dat ik tussen hemel en aarde bewoog. Het waren op die momenten dat ik veel met God sprak. Ik ben zeker wel opstandig over mijn situatie, maar ik geef God niet de schuld. God geeft goud in elk verhaal. Ik kan oprecht zeggen dat ondanks de ellende er gouden momenten zijn geweest."

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Over een van die gouden momenten, het moment dat God tot haar sprak, vertelt ze in deze uitzending:

Klik hier voor meer video's van Hour of Power.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher