Nieuws

24 januari 2018 door Operatie Mobilisatie

Teenstreet: een christelijke conferentie voor tieners

In maart organiseert Operatie Mobilisatie een christelijke conferentie voor tieners. De conferentie zal bestaan uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang. OM stelt alles in het werk om er een onvergetelijk programma van te maken.

TeenStreet@Home was voorheen bekend als Mini-TeenStreet. De naam zegt het al; deze conferentie is qua opbouw en inhoud geïnspireerd door de jaarlijkse TeenStreet-conferentie. TeenStreet@Home is dan ook een perfecte plek om je TeenStreet-vrienden weer te ontmoeten. Maar ook al heb je nog nooit van TeenStreet gehoord; je bent helemaal welkom en zult het programma goed kunnen volgen.

Ben jij tussen 12 en 17 jaar?
Dan ben jij heel welkom om mee te gaan als deelnemer. Je wordt ingedeeld in kleinere groepjes met andere tieners van hetzelfde geslacht. Hierdoor is dit weekend ook ideaal om met je vrienden of vriendinnen te doen.

Ben jij 18 jaar of ouder?
Je kunt je dan opgeven als coach, vrijwilliger in het serviceteam (keuken- of schoonmaakteam) of M&M’er. Als coach begeleid je een groepje van gemiddeld 6 tieners. Je leidt de Bijbelstudies in je kleine groepje en trekt dit weekend met hen op om hen een stuk persoonlijke begeleiding te geven. Een M&M’er is een coach van de coach. Je kunt je alleen als M&M'er opgeven als je dit was tijdens TeenStreet 2017.

Meegaan als kerk?
Het is ook mogelijk om aan TeenStreet@Home deel te nemen als tieners en jeugdleiders uit een kerk. Daar is deze conferentie zelfs heel geschikt voor. Je kunt je namelijk aanmelden in groepjes van ongeveer zes tieners. In het aanmeldingsformulier geef je aan hoe je de groepsindeling graag zou zien.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher