Frans Damascus

God

18 januari 2018 door Damascus

God, U past niet in mijn agenda

‘U past niet in mijn agenda, God. Die staat al zo vol.’ Heb ik nog wel tijd voor God? Frans zichzelf eerlijk die vraag. Werk, gezin en zelfs het kerkleven kan in de plaats komen van persoonlijke tijd met God.

‘Als ik tijd maak voor mijn kids, vertel ik ze vaak niks over U. En ‘s avonds moe in bed, schiet zelfs een schietgebedje er vaak bij in.’ In een gesprek met God benoemt hij een heel aantal zaken waar hij en vele andere christenen vandaag de dag tegenaan lopen. Zou het kunnen dat we in alle stress en hectiek de kern uit het oog zijn verloren?

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

In aanloop naar de release van hun derde album ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ op 17 februari 2018 delen de rappers van Damascus zes weken lang op geheel eigen wijze een column met de wereld over een thema dat hen persoonlijk raakt. Alle zes de columns belichten op een andere manier de vraag: ‘wat betekent het om in 2018 christen te zijn?’

Op zaterdag 17 februari zal Damascus het nieuwe album lanceren in Bonfire, Dordrecht. Klik hier voor meer info over deze releaseparty of over de muziek van Damascus.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher