Brief Turkije

Levensverhaal

17 januari 2018 door Trans World Radio

Aangrijpende brief uit Turkije: "Ik heb Jezus aanvaard als mijn Redder"

Onlangs stuurde Selin Trans World Radio (TWR) een aangrijpende brief. De jonge vrouw uit Turkije had nog nooit van het christelijk geloof gehoord totdat ze met een radioprogramma in aanraking kwam. Het verhaal van deze jonge vrouw uit Turkije is zowel ontroerend als herkenbaar en wil TWR graag met ons delen.

Als kind heb ik het erg moeilijk gehad. Mijn vader heb ik nooit gekend. Mijn moeder had veel verschillende relaties toen ze jong was. Toen ze zwanger werd, wilde mijn vader daar niks van weten en verliet haar.

Opgroeiend was ik vooral boos op mijn moeder en kritisch over alles wat ze zei of deed. Maar op volwassen leeftijd besefte ik opeens dat ik net zoals haar was geworden. Ik deed precies dezelfde dingen.

Op een dag zei een vriendin tegen mij: ‘Oordeel niet, want anders word je geoordeeld’. Ik begreep niet wat ze bedoelde. Ze vertelde me dat ze dit in de Bijbel had gelezen. En dat ze luisterde naar een radioprogramma waar ze meer uitleg kreeg over wat er in de Bijbel stond.

Op aanraden van die vriendin ben ik ook naar het radioprogramma gaan luisteren. Alles wat daar werd gezegd was nieuw voor me. Ik had nog nooit over het christelijk geloof gehoord. Maar wat ik nu hoorde, gaf me hoop voor de toekomst! Ik kreeg een Bijbel en ben daar in gaan lezen. Nu heb ik de Heere Jezus als Redder aan mogen nemen in mijn leven. Ik weet zeker dat geen andere naam mij kan helpen!

Ik wil u bedanken en wens u zegen.

Groet
Selin*

* Naam gefingeerd om veiligheidsredenen

Lees hier meer over het werk van Trans World Radio.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher