kunstretraite

Nieuws

15 januari 2018 door Davitha van de Kuilen

Online Kunstretraite om bewust naar Pasen toe te leven

De Online Kunstretraite is vernieuwd! In onze drukke tijd is het heel moeilijk om opnieuw tot ons zelf te komen, om tijd door te brengen met God en om echt aandachtig  te leven. Heb je behoefte aan meer stilte? Aan tips voor rust, in je werk, je dagelijks leven, je geloofsleven? En wil je weten wat kunst daarin voor jou kan betekenen? Of ben je helemaal niet bekend met kunst, zegt het je niets, maar wil je dat wel ontdekken? Dan is deze retraite echt iets voor jou!

Beeldend kunstenaar Davitha maakte van Aswoensdag tot Stille Zaterdag elke dag een kunstwerk, als haar eigen zoektocht om bewust naar Pasen toe te leven. De online kunstretraite is een bijzondere combinatie van persoonlijk reisverslag, bezinning en kunsthistorische cursus. Aan de hand van de veertig unieke kunstwerken van Davitha, veertig (vernieuwde) bijzondere werken over Jezus uit de kunstgeschiedenis en veertig tips om tot bezinning te komen, zoek je naar wat echt van waarde is. Zo ontvang je praktische tips om stil te worden en lees je in veertig dagen het Evangelie van Johannes (opnieuw) met de vraag: wie is Jezus nu eigenlijk door de beelden die Hij zelf geeft?

Als deelnemer ontvang je in de veertig dagen voor Pasen elke dag van 14 februari t/m 1 april 2018 een nieuwe mailing bomvol kunst en tips, en een bijzonder e-book achteraf.

Meer informatie over de Online Kunstretraite is te vinden op www.onlinekunstretraite.nl. Hier kunt u zich inschrijven en u ontvangt t/m 1 februari 25% korting!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher