Het Mysterie van de Opname

Nieuws

10 januari 2018 door Stichting Woord voor Waddinxveen

Studiedag over het mysterie van de opname in Waddinxveen

In een oogwenk de Heer tegemoet in de lucht. Hierover sprak Paulus in zijn brief aan de Thessalonicenzen. In zijn boek ‘Het Mysterie van de Opname’ neemt de evangelist ons mee op een speurtocht in Gods Woord om uw ogen te openen voor het mysterie van de opname. De titel van het boek is het thema van een studiedag in de Ontmoetingskerk Waddinxveen.

Dit seminar wordt op 10 maart (09:30-15:45 uur) georganiseerd vanuit stichting Woord voor Waddinxveen. Een praktisch ingestelde stichting die niet verbonden is aan een specifieke gemeente en de kennisvermeerdering van Gods Woord tot doel heeft.

Aanmelding
U kunt zich voor dit seminar aanmelden door een mail te sturen en € 20,- over te maken naar rekeningnummer NL75RABO 0129 671894 t.n.v. stichting Woord voor Waddinxveen, o.v.v. studiedag 10 maart 2018. Voor dit bedrag krijgt u niet alleen een mooie studiedag, maar ook het boek van Jaap Dieleman over het mysterie van de opname. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een lunchpakketje. Wij zouden het fijn vinden als u zich voor 17 februari 2018 aanmeldt, zodat we enig zicht hebben op het aantal deelnemers (is het bedag voor u onoverkomelijk, neem even contact met op).

Lees ook: De Opname van de gemeente: wat moeten we ermee?

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher