Internationale Christian Artists Seminar naar nieuwe locatie

09-01-2018 door Christian Artists Seminar

Het internationaal bekende Christian Artists Seminar gaat naar een nieuwe locatie en wel in Nederland, daar door groei van het aantal deelnemers de laatste locatie in Duitsland te klein geworden was. CAS zal plaatsvinden op SBI-Zonheuvel te Doorn en wel van 29 juli – 2 augustus, 2018.

Het Christian Artists Seminar brengt een 50 topartiesten, sprekers en vakdocenten bijeen en een 200 deelnemers, die komen uit zo’n 25 landen. Men komt voor inspiratie, creatieve vernieuwing en persoonlijke groei. Artiesten van alle disciplines hebben deze jaarlijkse input nodig om werkelijk een zoutend zout en lichtend licht te zijn in het huidige cultuurgewricht.

Het seminar begint met 1,5 plenaire vergaderingen, waarin een uitgebreide oriëntatie over de huidige stand van zaken in de sector kunst en cultuur. Dit is gelinkt aan de dagelijkse realiteit hoe als kunstenaar te overleven in een samenleving die zoveel kunstenaars en kunst heeft afgedankt. Aangereikt zullen worden modellen hoe als self-employed kunstenaar door innovatie nieuwe wegen te vinden. Naast lezingen zullen in deze dagen ook veel interviews plenair gebeuren, hoe toonaangevende artiesten toch, ondanks vele tegenslagen, verder zijn gegaan. Daar valt ook veel van te leren door het aanstormende jonge talent. Want er is een groeiende groep jong top-talent dat komt.
Daarna 2 dagen met workshops en masterklassen om vaardigheden te verbeteren, om nieuwe visie op te doen, om nieuwe modellen te krijgen voor de dagelijkse beroepspraktijk en het familieleven: Er zijn 20 workshops in muziek (instrumenten, zang, singer-songwriter); 15 workshops podiumkunsten (dans, theater, clowning, etc); 20 workshops in de beeldende kunsten (2D en 3 D) en 15 workshops op het gebied van communicatie en media. Elke avond is er een festival, waarin 8 verschillende artiesten optreden.

Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Internationale Christian Artists Seminar naar nieuwe locatie
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!