Bijbelschool de Opkomende beweging

Nieuws

08 januari 2018 door Free Gospel Church

Pinksterchristenen starten bijbelschool in Limburg

Zaterdag 20 januari gaat een nieuwe bijbelschool van start in de Volle Evangelie Gemeente ‘Free Gospel Church’ in Blerick. 'De Opkomende beweging' is een unieke cursus bestaande uit 4 zaterdagen voor allen die verdieping zoeken in de zingeving en bestemming van hun leven.

'Vanuit de Bijbel wordt de cursist meegenomen in de vele momenten waarop God ingreep terwijl de situatie en omstandigheden hopeloos leken,' schrijven de initiatiefnemers. 'Hij keerde het tij en velen met gebroken harten en geschonden levens kwamen tot herstel. Ook vandaag is de hemel geopend en wil diezelfde God een doorbraak geven in vele mensenlevens.'

Voorganger Markus Spittka licht toe: "Omdat dit soort scholing vaak alleen plaatsvindt in het midden van het land en richting de Randsteden, vinden we het een voorrecht om deze unieke zaterdagsschool in het zuiden van het land te kunnen aanbieden. "Het past perfect bij de huidige activiteiten van deze hedendaagse kerk en sluit mooi aan op de visie van de Free Gospel Church. De school is niet alleen bedoeld voor mensen die de Free Gospel Church bezoeken maar we willen dit juist ook interkerkelijk aanbieden, en natuurlijk is iedereen welkom ook die naar verdieping verlangen en gewoon thuis het geloof beleven."

De aftrap met als thema “De opkomende beweging” zal verzorgd worden door pastor Bert de Haan, bekend van meerdere boeken en bestsellers zoals ‘Koninklijk priesterschap’ en ‘De de opkomende beweging, mis het niet!’ welke ook naar het Engels vertaald werd. Spittka: "Mensen houden vaak niet van ellenlange studies en opleidingen waarbij je min of meer verplicht bent om bijvoorbeeld voor de duur van één of twee jaar je wekelijks of maandelijks te reserveren. In een drukke tijd als deze speelt frequentie ook een grote rol. We hebben daarom ook bewust gekozen voor deze thematische scholing van 4 zaterdagen verdeeld over meerdere maanden. Hierdoor is het voor mensen makkelijker om mee te doen omdat de frequentie niet te intensief is.
Tijdens de cursus zal er naast onderwijs ook tijd zijn voor persoonlijk gebed!"

De cursus is geschikt voor alle gezindten en zal plaatsvinden in het gebouw van de Free Gospel Church in Blerick. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher