Victoria Koblenko

Nieuws

05 januari 2018 door Jeffrey Schipper

Victoria Koblenko massaal ontvolgd vanwege vakantie naar Israël

Victoria Koblenko (37) is naar eigen zeggen honderden volgers op sociale media kwijt, omdat ze momenteel met haar vriend Evgeniy Levchenko in Jeruzalem verblijft. Dit schrijven De Telegraaf en het AD naar aanleiding van Koblenko's bericht op Instagram.

Koblenko laat weten: "Sinds m’n posts uit Israël hebben honderden mensen me ontvolgd. Op zich natuurlijk prima, want waarom zou ik volgers willen die stilzwijgend aannemen wat m’n politieke voorkeur is op basis van m’n vakantiebestemming. Maar toch ben ik er een beetje verbijsterd over. Het Midden-Oosten is mijn favoriete bestemming, waarvan ik alleen nog niet in Irak en Afganistan ben geweest. In de meeste landen reisde ik als vrouw alleen. Ik voel me hier veilig en thuis door de cultuur, muziek, eten, maar bovenal door de mensen. Dat staat voor mij boven de regimes, staten, landsgrenzen en religie. Ik koester al die stempels in m’n paspoort, of ze nu nu in Syrië, Libanon, Oman, Iran, Oezbekistan of Israël zijn gemaakt."

Israël is de laatste tijd veel in het nieuws, omdat de Amerikaanse president Donald Trump Jeruzalem heeft erkend als Israëls hoofdstad. Wereldwijd roept dit veel weerstand op. Onlangs is het 'Jeruzalembesluit' veroordeeld door de Arabische Liga (AL) en de Verenigde Naties (VN).

Foto: screenshot video AD

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher