experience day

Nieuws

04 januari 2018 door De Wittenberg

Bijbelschool de Wittenberg organiseert Experience Days

De Wittenberg is een Bijbelschool in Zeist met een Community, meerdere onderwijsprogramma's (Bijbelschool, Jongerenwerkersopleiding, Discipelschapscursussen), diverse trainingen en sprekers. Ervaar nu zelf hoe het is om op de Wittenberg te studeren en te wonen. Kom naar onze open avond, loop een dagje mee met studenten of ga voor de volledige beleving en kies voor 24 uur Wittenberg! De Wittenberg Experience Days zijn op 17 januari en 21 februari 2018.

Open Avond
'Tijdens de open avonden geven we je alle informatie over wie wij zijn en hoe onze opleidingen eruit zien,' schrijft de Bijbelschool. 'We vertellen je alles over ons jaarprogramma en het studeren op de Wittenberg, daarnaast krijg je informatie over het wonen in de Community. Natuurlijk vertellen we je ook alles over de kosten (en mogelijke tegemoetkoming in de kosten vanuit ons speciale studiefonds). Tijdens een open avond zijn er ook studenten aanwezig die vanuit de praktijk kunnen vertellen over het leven op de Wittenberg, is er een rondleiding door het pand en kun je een aantal kamers bekijken.

Meeloopdag
Een dagje meelopen met studenten, een daglang lessen volgen en het leven in de Community van de Wittenberg van dichtbij meemaken? Kies dan voor een meeloopdag en ontdek zelf hoe het is om te wonen en te studeren op de Wittenberg. Neem gerust ook een vriend, vriendin, broer of zus mee! Een meeloopdag begint 's ochtends om 8.20 uur en is net voor - of als je wilt net na - het avondeten (om 18.00 uur) afgelopen. Aan het eind van de dag heb je altijd een gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers om eventuele vragen te beantwoorden. Een meeloopdag is ook goed te combineren met een open avond of 24 uur Wittenberg.'

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher