Politie Pakistan

Nieuws

03 januari 2018 door SDOK

Pakistaanse christen aanbidt God in de gevangenis: "Ik ben de Heere dankbaar"

Imran Ghafur uit Pakistan is beschuldigd van het verbranden van koranpagina’s en sinds zit 2010 in de gevangenis. Imran bidt om middernacht en zingt geestelijke liederen. Soms vragen moslimgevangenen of hij voor hen wil bidden. Imran leest veel in zijn Bijbel, laat SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) weten.

Op 1 juli 2009 maakt Imran de winkel van zijn broer schoon. Het afval dat hij verzameld heeft, brengt hij naar buiten om te verbranden. Terwijl Imran de spullen verbrandt, waaien er pagina’s van een islamitisch boek in het vuur. Imrans buurman ziet dit gebeuren en waarschuwt andere moslims uit de buurt. De buurman is woedend en schreeuwt dat Imran pagina’s van de Koran heeft verbrand. Imran wordt door de mannen mishandeld en daarna door de politie gearresteerd. Hij wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Hij wil graag vrijgelaten worden zodat hij kan evangeliseren. “Ik ben de Heere dankbaar. Ik wilde dat ik u (medechristenen, red.) persoonlijk kon ontmoeten en bedanken, maar ik zit gevangen. Ik beloof dat ik op de dag dat ik vrij kom, u zeker zal bedanken voor uw liefde en gebeden.”

SDOK vraagt gebed voor Imran Ghafur. Klik hier (PDF) om de Pakistaanse christen te bemoedigen met een kaart.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher