Satcha Maduro

Levensverhaal

03 januari 2018 door Hour of Power

Satcha Maduro: "In mijn donkerste tijd heb ik God gevonden"

Financieel zat ze totaal aan de grond en kwam daarom in de schuldsanering terecht. Ook in haar gezin waren moeilijkheden; haar dochter werd gediagnosticeerd met autisme en was onhandelbaar. In gesprek met Jan van den Bosch blikt Satcha Maduro terug op een tijd waarin ze het verre van makkelijk had.

Satcha kon de zorg niet meer aan. Ze sliep slecht, werd altijd moe wakker en raakte in een burn-out. Haar dochter kon niet meer thuis wonen en dat zorgde ervoor dat Satcha op een dieptepunt kwam. "Toen ik mijn dochter naar het gezinshuis had gebracht kwam ik thuis in een vreselijke stilte. Ik kon het niet dragen. Ik voelde me een slechte moeder en was bereid uit het leven te stappen. Op de vloer van de gang stortte ik in. Toen realiseerde ik me, dat ik dat mijn dochter niet kon aandoen. Ik heb het uitgeschreeuwd naar God: U moet me helpen, ik wil niet meer verder!"

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Satcha kreeg een treffende Bijbeltekst in haar gedachten, die haar langzaam weer licht aan het einde van de tunnel liet zien. Stap voor stap zocht ze hulp en klom zo uit een diep dal. Satcha: "In mijn donkerste tijd heb ik God gezocht én gevonden, gevoeld en gehoord."

Bekijk het volledige gesprek en klik hier voor meer video's van Hour of Power:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher