Henk Binnendijk

Nieuws

03 januari 2018 door Family7

Family7 zendt 13 gesprekken uit met Henk Binnendijk

Vanaf zondag 31 december zendt de christelijke televisiezender Family7 dertien weken lang op zondagavond om 19:30 uur een serie gesprekken uit met de bekende Bijbelleraar Henk Binnendijk. Het thema van de serie is ‘Het Meesterwerk van God’, naar het gelijkmatige boek van Binnendijk over het Bijbelboek Openbaring.

Binnendijk: “Als je het boek Openbaring leest, dan kom je erachter dat er veel meer getoond wordt van wie de Heer Jezus is en wat Zijn plannen zijn. Waar het uiteindelijk om gaat: het meesterwerk van God. Wat ik mooi vind, is dat er altijd licht in zit. God is met iets bezig en Hij laat zich door niemand afleiden. Hij laat nooit varen het werk wat Zijn hand begon. Het gáát dus ergens om!”

Sara van Oordt, die de serie presenteert, benadrukt: “Het Meesterwerk van God is een laagdrempelige serie over het complexe en soms moeilijk te begrijpen Bijbelboek Openbaring. Je moet vooral geen vers-tot-vers verklaringen verwachten. Henk weet het laatste boek van de Bijbel dichtbij de lezer te brengen. Hij trekt lijnen van de schepping tot de wederkomst, van je persoonlijke geloofsleven tot het grote Heilsplan van de Almachtige Vader. Hij geeft praktische voorbeelden en tips om te komen tot een levende relatie met God. Het is echt een aanrader om – met je eigen Bijbel in de hand – mee te luisteren en mee te lezen met deze serie gesprekken.”

Henk Binnendijk (83) is voormalig presentator bij de Evangelische Omroep. Hij is een veelgevraagd spreker in Nederland en België en heeft verschillende boeken op zijn naam staan.

Bekijk ook: Henk Binnendijk deugt van geen kant en God is goed.

Bekijk ook onderstaande video en klik hier voor meer informatie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher