Nieuws

02 januari 2018 door Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio B.V. gaat op in Stichting Groot Nieuws Radio

Met ingang van 1 januari 2018 fuseert Groot Nieuws Radio B.V. met Stichting Groot Nieuws Radio. Voor luisteraars en donateurs verandert er niets. Wel zullen de financiële jaarstukken door deze fusie vereenvoudigd worden. Met het oog op onze doelstellingen vinden we het erg belangrijk om zo open en transparant mogelijk te zijn richting de donateurs van Stichting Groot Nieuws Radio.

Al langere tijd leeft bij het bestuur van Stichting Groot Nieuws Radio en bij de directie van Groot Nieuws Radio B.V. de wens om te fuseren tot één rechtspersoon en gezamenlijk verder te gaan als Stichting Groot Nieuws Radio. Om financiële en administratieve redenen hebben Stichting Groot Nieuws Radio en Groot Nieuws Radio B.V. jarenlang naast elkaar bestaan. Hierdoor waren de (zakelijke) activiteiten van Groot Nieuws Radio B.V. strikt afgescheiden van de activiteiten van Stichting Groot Nieuws Radio, terwijl Groot Nieuws Radio B.V. in feite volledig ten dienste stond en staat van de (doelstellingen van) Stichting Groot Nieuws Radio.

Heb je vragen over de fusie van Groot Nieuws Radio B.V. en Stichting Groot Nieuws Radio, schroom dan niet om contact op te nemen. We zijn graag bereid om je vragen te beantwoorden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher