wim hoddenbagh

God

02 januari 2018 door Rik Bokelman

Wim Hoddenbagh heeft een prachtige bemoediging voor jou in 2018

Wim Hoddenbagh van Royal Mission maakte recent een prachtig filmpje waarin hij je wil bemoedigen voor 2018. Lopend in de Zwiterse bergen vertelt hij over Jesaja 42:18-19. "Wat God daar eerst doet is dat Hij beschrijft hoe het volk Israel altijd wonderen heeft meegemaakt. En hoe groot God Zelf is. En als Hij dan alle dingen uit het verleden heeft verteld zegt Hij: 'Vandaag kan ik hetzelfde doen voor jou.' Wat hij in 2017 heeft laten zien kan Hij ook in 2018 laten zien.' 

"In Jesaja 43 staat: 'Wat Ik vandaag kan doen dat overtreft alles wat er gisteren is gebeurd. Zie je het nog niet? Ik ga iets nieuws beginnen. Ik ga een weg maken door de wildernis van deze wereld en ik ga een rivier laten stromen door de hitte van de woestijn.'" 

"Misschien zie je op tegen 2018. Dan wil ik je die tekst meegeven, want God bemoedigt je daar. Hij zegt: 'Wat Ik in het verleden heb gedaan dat wil Ik doen in jouw leven. Met dezelfde kracht en power. Want Ik ben nog steeds dezelfde. Gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid.' Het enigste wat jij hoeft te doen is toekijken hoe God in je leven werkt." 

Bekijk het filmpje: 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher