#Socialkerst

Nieuws

22 december 2017 door MijnKerk.nl

#Socialkerst: Online kerstviering op liveblog en facebook

Internetkerk MijnKerk.nl (PKN) viert online kerst met haar community. Zondag 24 december, de dag voor kerst, zal de tweede #Socialkerst gehouden worden: een live kerstviering op internet. Of mensen nu alleen zijn of samen… ze kunnen #Socialkerst meebeleven op de facebookpagina en in een liveblog van Mijn Kerk.

Hoofdredacteur Marrit van Luxemburg: “#Socialkerst past echt bij internetkerk MijnKerk.nl. Mensen zoeken via MijnKerk.nl naar inspiratie in hun dagelijkse leven. Ze lezen er blogs, bekijken filmpjes, steken een kaarsje aan en zoeken verbinding met andere bezoekers van de internetkerk. We zijn een community voor zoekers en willen zijn waar onze bezoekers zijn. Online dus. Heel wat mensen voelen zich eenzaam met kerst maar we richten ons niet alleen op hen. Juist ook op mensen die een druk sociaal programma hebben en tussendoor even zoeken naar: ‘waar gaat kerst ook alweer over?’”

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Het thema van #Socialkerst is dit jaar: Vier het kleine. Jezus kwam in een klein dorp, in een onooglijke stal. Kerst gaat niet om veel en groots maar om het Kleine.

#Socialkerst speelt zich af op de website mijnkerk.nl via een liveblog die de hele dag elk uur wordt bijgehouden. Daarnaast komen veel van de berichten op de facebookpagina van Mijn Kerk te staan. Internetdominees Janneke Nijboer en Otto Grevink zijn als dominees verbonden aan de online kerk en zijn de hele dag present in video’s over kerst, een voorgelezen kerstverhaal en delen ook hun amuses - kleine hapjes. Ook zullen er kleine give-aways zijn.

#Socialkerst start op zondag 24 december 2017 om 9.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher