Nationale Fotowedstrijd Actie Kerkbalans

Nieuws

22 december 2017 door Actie Kerkbalans

Inzenden Nationale Fotowedstrijd Actie Kerkbalans verlengd tot 31 december

De mogelijkheid om mee te doen aan de eerste Nationale Fotowedstrijd van Actie Kerkbalans is verlengd tot 31 december. Dat maakt de organisatie van de wedstrijd ‘Jouw Kerk in beeld’ vandaag bekend. "We doen dit om dat met name jongeren tot achttien jaar en kinderen tussen zes en twaalf nog weinig insturen en we willen nadrukkelijk graag ook hen bij deze wedstrijd betrekken. Daarnaast biedt Kerstmis uiteraard volop kansen tot het maken van mooie foto’s in en om de kerk."

"In de leeftijdscategorie voor volwassen komen elke dag prachtige foto’s binnen," vertelt de organisatie van Actie Kerkbalans. "Maar we vinden het juist zo mooi om ook kinderen en jongeren kans te bieden op de prijs. Zij fotograferen sowieso veel met hun mobiel en dit is dé gelegenheid om in een wedstrijd te laten zien wat ze kunnen."

Kinderen en jongeren worden dan ook in het bijzonder opgeroepen om een mooie foto van hun eigen kerk te maken. Foto’s die als het ware vertellen waarom de kerk belangrijk is voor de fotograaf, maken de meeste kans op een prijs. Ouders en/of grootouders mogen ook foto’s voor hun kinderen of kleinkinderen insturen.

Er zijn drie categorieën bij deze fotowedstrijd: kinderen (6 t/m 12 jaar), jong talent (12 t/m 18 jaar) en volwassenen (18+). Winnaars van de Nationale Fotowedstrijd 2018 ‘Jouw kerk in beeld’ winnen een geldbedrag van 250 euro voor hun lokale Actie Kerkbalans én een masterclass fotografie van zilverencamera winnend fotograaf Ramon Mangold.

Inzendingen liken op Facebook
Inzendingen die kans maken om te winnen worden elke week op het Facebookaccount van Actie Kerkbalans geplaatst. Hier kunnen de foto’s ook worden geliket, de foto met de meeste likes wint uiteindelijk de vierde categorie, namelijk de publieksprijs. Deze is niet leeftijdsgebonden.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher