Genezingscampgne Ivoorkust

Nieuws

21 december 2017 door Jeffrey Schipper

David de Vos ziet blinde man genezen

"Net toen ik begon te bidden voor de zieken, begon het opnieuw te regen," schrijft David de Vos. Een intern gevecht begon in mij of ik de meeting nog wel door kon laten gaan. De mensen bleven gewoon staan! In de stromende regen!" Namens Go and Tell leidde hij afgelopen dagen een genezingscampagne in Ivoorkust.

"Ik ben nog een beetje van slag, wat een avond!" schrijft David. "Vanmiddag kwam er ineens een zware regenbui voorbij. Hierdoor duurde het wat langer voordat de campagne op gang kwam. Ik sprak vanavond over het bloed van Jezus en hoe Jezus je vrij maakt van alle aanvallen van de vijand.|

"Net toen ik begon te bidden voor de zieken, begon het opnieuw te regen. Een intern gevecht begon in mij of ik de meeting nog wel door kon laten gaan. De mensen bleven gewoon staan! In de stromende regen! Wat een honger voor het woord van God. Ik besloot alsnog voor de zieken te bidden, nadat vele mensen vanavond opnieuw hun hart aan Jezus hadden gegeven."

"In de regen aanbaden we God en begonnen mensen overal voor elkaar te bidden. Ik zag hoe een vrouw voor een blinde jongen bad en voor mijn eigen ogen opende Jezus zijn ogen!"

"De jongeman kwam zijn verhaal op het podium vertellen en viel emotioneel in mijn armen. Dit moment is live opgenomen en staat op mijn Instagram story line."

"De menigte ging he-le-maal los van vreugde, want deze dingen gebeuren ook niet elke dag in Afrika."

Lees hier meer over de campagne van David de Vos.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher