Nieuws

21 december 2017 door Driestar

Wim Büdgen nieuwe voorzitter Raad van toezicht Driestar educatief

De raad van toezicht (rvt) van Driestar educatief heeft W. (Wim) Büdgen uit Moerkapelle per 1 januari 2018 tot zijn voorzitter benoemd. Hij volgt drs. P.J. (Piet) Vergunst uit Apeldoorn op.

Lidmaatschap van de raad van toezicht is aan beperkte tijd gebonden. Om die reden stopt Piet Vergunst na elf jaar, waarvan acht jaar als voorzitter. Zijn opvolger Wim Büdgen werkte als docent, schoolleider en bestuurder 43 jaar in het onderwijs en was tot eind 2016 voorzitter van het college van bestuur van het Wartburg College.

De rvt benoemde tevens als nieuwe leden de heren dr. G.A. (Gert) van den Brink uit Capelle aan den IJssel, W.J. (Willem) Punt uit Middelharnis en S. (Servaas) Stoop uit Dirksland. Ds. Van den Brink is predikant van de hersteld hervormde gemeente te Rotterdam/Kralingse Veer; Willem Punt is directeur van de Calvijn Business School in Rotterdam en Servaas Stoop is (waarnemend) burgemeester van Korendijk. Met hun benoeming is voorzien in de vacatures die ontstaan na het terugtreden van ing. J.L. (Joop) Pieper uit Oostdijk, drs. P.J. Vergunst uit Apeldoorn en mr. A. Weggeman uit Capelle aan den IJssel.

De raad van toezicht heeft als taak het houden van toezicht op het beleid van het college van bestuur en de algehele gang van zaken van Driestar educatief.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher