Martin Edens

Dagelijks leven

21 december 2017 door Damascus

Spoken word: Mijn leven is voltooid

‘Het enige wat nog overblijft is een afspraak met de dood.’ De afgelopen dagen was het thema ‘voltooid leven’ weer volop in het nieuws. Martin van hiphopformatie Damascus deelt in een nieuwe spoken word column hoe het is als het leven voltooid is. Als het lijden ondraaglijk is en je laatste afspraak staat. Wat gaat er dan door je heen?

"Er valt in de voltooid leven discussie heel veel te zeggen over wel of niet. Wat is goed en wat is fout? En het is belangrijk dat we het daar met elkaar over hebben. Maar nemen we wel eens de tijd om met elkaar de vraag te stellen: hoe zou dat zijn, als je het zelf meemaakt? Wat gaat er dan door je heen? Ik wilde dan ook voor de verandering eens schrijven vanuit persoonlijke beleving," aldus Martin over zijn column.

In aanloop naar de release van hun derde album ‘Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen’ op 17 februari 2018 delen de rappers van Damascus zes weken lang op geheel eigen wijze een column met de wereld over een thema dat hen persoonlijk raakt. Alle zes de columns belichten op een andere manier de vraag: ‘wat betekent het om in 2018 christen te zijn?’

Op zaterdag 17 februari zal Damascus het nieuwe album lanceren in Bonfire, Dordrecht. Klik hier voor meer info over deze releaseparty of over de muziek van Damascus.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher